Zavirite u neobično uređen dom Bojane Stamenov: Boemski stil i puno detalja, a u kuhinji je sve pod konac

|

Neobično uređen porodični dom Bojane Stamenov u Velikom Mokrom Lugu svakako je nešto što privlači pažnju. Pevačica životni prostor deli sa ocem Zoranom, majkom Natalijom, sestrom Tijanom i sestrićem Todorom.

Porodica Stamenov je uvek u akciji i u njihovom domu ništa nije sterilno. U dnevnoj sobi su skupocene gitare i pojačala, gibsoni, fenderi i maršali i odiše pravim boemskim duhom. Svuda je mnogo detalja i vlada kreativni haos. Bojanina soba predstavlja pravi devojački kutak.

“Ne verujem da ću ikada odrasti jer ne mogu bez dečjih momenata. Kada želim da se opustim, odgledam neki crtani film ili mjuzikl. Audio-knjige su mi simpatične, posebno Hari Poter. Sestra i ja smo u vreme devedesetih uskočile u hipi fazon”, ispričala je Bojana.

Dom Bojane Stamenov poseduje i baštu u kojoj rađaju trešnje i kivi. Tu voli da ugosti prijatelje, ali i da se klacka sa sestrićem.

“Imamo klackalicu na žetone. Naravno, mi smo izvadili tu žetonjeru, ali sestrić Todor mora da se klacka i provalio je kako se pali. U toj napravi ima i audio-kaseta, pa mu tata pušta Džonija Vintera”, kaže naša nekadašnja predstavnica na Evroviziji.

U poslednje vreme o Bojani se najčešće piše kako je uspela drastično da smrša. A kako bi u tom tempu nastavila i telo dovela do savršenstva u kuhinji u kojoj priprema dijetalne obroke sve mora da je pod konac.

Izvor: story.rs