Sandra je prošlost: Viktor Živojinović sada je u vezi sa poznatom Zvezdom Granda (FOTO)

|

Pd kako se pojavila informacija da je Viktor raskinuo vezu sa Sandrom Miljaković, javnost ne prestaje da zanima ko je nova buduća potencijalna Brenina snajka. Sin Lepe Brene, Viktor Živojinović, odnedavno je u vezi sa bivšom “Zvezdom Granda”.

“Viktor je u julu prošle godine raskinuo dvogodišnju vezu sa manekenkom Sandrom Miljaković i želeo je da neko vreme bude sam. Posle nekoliko meseci momačkog života, desila mu se nova ljubav”, ispričao je za medije Viktorov blizak prijatelj i otkrio kako je otpočela njihova veza:

“Viktor i Lena su se više puta sretali na zajedničkim privatnim proslavama, na kojima je ona bila angažovana da peva. Odmah mu se dopala, ali je odlučio da joj priđe tek nedavno i prizna joj da želi vezu s njom. Lena mu je rekla da takođe ima simpatije prema njemu i tako je sve počelo”, otkrio je gore pomenuti izvor.

“Volela bih da u Bobinom i mom životu sve ide po redu. Najlepše je kada sve ide logičnim sledom. Mislim da je Stefan zreo momak da sam odlučuje o svojim emotivnim izborima, a za Viktora mislim da je još mlad. Ima samo 24 godine i tek mu predstoje izbori”, izjavila je jednom prilikom Viktorova majka, Lepa Brena.

Izvor: espreso.co.rs