Dnevni horoskop za 29. januar 2022: Za pojedine znakove dolazi finansijski boljitak

|

Ovan

Ostvariće vam se svi planovi i bićete ispunjeni i zadovoljni poslovnom situacijom. Danas nije povoljan dan kada je reč o ljubavi. Osećate se zapostavljeno. Moguć je pad imuniteta.

Bik

Trudite se maksimalno kada je reč o poslu, ali vam neke stvari danas jednostavno ne idu od ruke. Gajite nepoverenje i ljubomoru prema voljenoj osobi i to pravi veće probleme u odnosu sa partnerom. Problemi sa urinarnim traktom.

Blizanci

Morate biti spremni da potražite pomoć ukoliko želite da napravite veće poslovne uspehe. Moguće je da ćete prekinuti vezu u kojoj niste srećni. Uskoro vas očekuje nova ljubav. Moguća je nervoza.

Rak

Na poslovnom polju nizaćete samo uspehe. Možete jedan uspeh očekivati uskoro. Vreme je da tražite novu ljubav, nemojte pristajati na manje od onoga što zaista zaslužujete.

Lav

Na poslovnom polju situaciju vam olakšava osoba koja vam stalno pruža podršku. Sada se malo strpite i rezultati će sami doći. Spremni ste da pokažete svojoj voljenoj osobi da je volite i da ste spremni da se posvetite zajedničkim ciljevima.

Devica

Trudite se da se maksimalno posvetite poslu, ali nemojte previše ulagati kada je reč o finansijama. Možete slobodno da očekujete jedan lep period na ljubavnom polju. Izbegavajte alkohol.

Vaga

Na poslu vas očekuje mala svađa, ali na kraju će se sve rešiti u vašu korist. Osećate se usamljeno tako da ćete pristati na novu ljubavnu ponudu iako vam možda taj partner ne odgovara. Čuvajte bubrege.

Škorpija

Pred vama je dosta obaveza važno vam je da na poslovnom polju ostvarite ciljeve koje ste zamislili. Malo se oslobodite i ostvarićete novo poznanstvo na ljubavnom polju. Vreme je da odete kod lekara.

Strelac

Danas vas očekuju komplikacije koje ćete na kraju rešiti veoma lako. Naoružajte se strpljenjem kada je posao u pitanju. Sasvim slučajno doči će do susreta sa osobom koja u vama budi osećaj privlačnosti. Manji problemi sa aritmijom.

Jarac

Morate prihvatiti da poslovne promene uskoro dolaze u vaš život. Voljena osoba pokazuje da će vam maksimalno biti posvećena. Osećate se dobro.

Vodolija

Očekuje vas povoljan dan za posao. Ne znate kako da se odnosite prema partneru. Malo ste posestivni i ljubomorni i to s razlogom. Moguće je da postajete posesivni i ljubomorni s razlogom.

Ribe

Zadovoljni ste poslovnom situacijom. U narednom periodu vas očekuje novčani boljitak. Potrebno vam je više razumevanja na ljubavnom polju. Mogući su stomačni problemi.

Izvor: stil.kurir.rs