Od trošne kuće do raskošne vile: Rada Manojlović uložila je preko 100.000 evra na uređenje doma u Četerežu

|

Pevačica Rada Manojlović odrasla je u trošnoj kući u selu Četereže za koje je, kao i za svoju porodicu, mnogo vezana. Prvi zarađeni novac od nastupa ulagala je u kuću kako bi porodici obezbedila komforan život.

U dvorištu su gajili razne životinje, a Rada i njena sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću. Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Nekada su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje. Rada se nikada nije stidela da govori o tome, pa priznaje da su grejali vodu za kupanje:

“Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to”, rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću u koju je prema pisanjima medija, uložila oko 100.000 evra.

Pevačica je svoj dom opremila u svetlim tonovima, a dosta truda priznaje da je uložila u renoviranje kuhinje sa trpezarijom. Veliki slavski sto, stolice i kuhinjski elementi dizajnirani su i izrađeni u beloj boji, a Rada kroz šalu tvrdi da će po svemu sudeći tako bela i nezaprljana i ostati jer se retko koristi.

“Otac i maćeha i dalje za pripremu hrane, posebno onih komplikovanih jela, upotrebljavaju pomoćnu kuhinju u dvorištu. Tamo imaju Smederevac na kom je sve što se spremi daleko ukusnije nego na šporetu na struju. U novoj kući oni skuvaju eventualno kafu i tu vole da goste prijatelje i brojnu rodbinu”, ispričala je Rada.

Izvor: kurir.rs