Godinama ste je gledali na TV-u, a niste znali da je supruga Gorana Vesića: Vanja je prelepa i vrlo uspešna u svom poslu

|

Lepa i uspešna Vanja Kostić supruga je zamenika gradonačelnika grada Beograda, Gorana Vesića. Vanja je diplomirala sa 22 godine, a sa 25 postala direktor brokerske kuće i radila je u marketingu Fudbalskog kluba „Crvena zvezda“, te se nikako ne može reći da je u senci supruga.

S obzirom da od malih nogu voli sport i prati svetsku i domaću fudbalsku scenu, Vanja je nakon „Crvene zvezde“ i „Marakane“, prešla u Fudbalski savez, gde je danas na poziciji direktora marketinga i PR-a.

“Rasla sam u porodici gde su nam uzori bili igrači „Zvezde“, a ne pevači i glumci. Nisam ni sanjala da ću ikada biti u prilici da radim sa Draganom Stojkovićem Piksijem. Za mene je to čast i velika obaveza. Od njega uvek možete mnogo da naučite, a njegov autoritet, harizma i iskustvo kao fudbalera, funkcionera i trenera primećuju se na prvi pogled”,ispričala je Vesićeva supruga jednom prilikom.

Budući da je veliki entuzijasta, Vanja je pokrenula kampanju za ženski fudbal u Srbiji, u koju ulaže mnogo energije.

“Odlučila sam da pokrenem kampanju za ženski fudbal u Srbiji. Veoma sam srećna što sprovodim taj projekat jer radim nešto korisno i dobro. Nailazim na neuporedivo više razumevanja nego što sam očekivala. Svet je onakav kakav ga ti napraviš. Uvek znam šta hoću, nikada ne odustanem od onoga što sam zacrtala, govorim ono što mislim”, otkriva tajnu svog uspeha Vanja Kostić.

Izvor: story.rs