Jelenu Dokić zasuli sramnim komentarima: Prozivaju je zbog težine – Bivša teniserka oštrom porukom svima zatvorila usta

|

Nekadašnja teniserka Jelena Dokić je i ove godine angažovana od strane Australijan opena da intervjuiše igrače posle meča na terenu, a nakon što je obavila prvi intervju sa Ešli Barti, dobila je veliki broj negativnih komentara na račun njene kilaže.

Prema njenim rečima, neki su išli i toliko daleko da su fotošopirali njene slike i prikazivali je još većom nego što to zaista jeste. Takođe je razočarana i člancima koje je videla u novinama i portalima a tiču se njene kilaže.

Povodom toga, Jelena se obratila putem Instagrama sa ozbiljnom porukom koja je mnoge naterala da stave prst na čelo i razmisle o svojim postupcima.

“Ne mogu da verujem da moram ponovo da se bavim ovim! Ponovo sam na stubu srama zbog svog tela i vidim komentare, pa čak i članke o svojoj težini i izgledu. To je odvratno ponašanje. Samo već jednom prestanite! Ne samo kada sam ja u pitanju, već i zbog drugih ljudi, naročito žena! Ovo je ozbiljan problem sa kojim se žene stalno suočavaju. Rekla sam to ranije i ponoviću, prestanite da komentarišete moju težinu i veličinu! Nije ljubazno i neznalice ste!”, napisala je Dokićeva na Instagramu.

Izvor: nova.rs