Vikend horoskop: Ovnovi, posvetite se sebi – Škorpije, poslušajte intuiciju

|

Ovan

U toku vikenda prolaze vam razne ideje kroz glavu. Dobijate ponude i ne znate za koju da se odlučite. Za vikend se posvetite isključivo sebi i posvetite se svojim mislima. Odluka će sama doći.

Bik

Ukoliko ne odreagujete na neke situacije i ne pokažete zube pritisak će biti neizdrživ. To vam remeti vaš mir koji je za vas neprocenljiv.

Blizanci

Polako sve izlazi na videlo. Sve što ste želeli da saznate dolazi do vas. Nemojte da vas iznenade informacije, naročito od ljudi od kojih ih budete dobili.

Rak

Ovog vikenda emocije su vam napete. Osećate se kao naduveni “balon” koji samo što nije pukao. Za vikend ide poslednji udar, posle toga stvari počinju da dolaze na svoje mesto.

Lav

Zabrinuti ste za karijeru i reputaciju u društvu. Osećate negativnu energiju na poslu i želite da se udaljite od toga. Ako ste u mogućnosti uzmite produženi vikend , ako ne možete onda vikend posvetite samo sebi.

Devica

Vama sledi lep i relaksirajući vikend. Vreme ćete provesti sa prijateljima. Slobodni će upoznati vrlo zanimljivu osobu koja se može dugo zadržati u vašem životu.

Vaga

Vaše “vaganje” trenutne situacije na poslu daće rezultate samo ukoliko iskreno razgovarate sa nadredjenom osobom. Precizno iznesite svoje probleme i dileme.

Škorpija

Ovog vikenda slušajte šta vam kaže nepogrešiva intuicija. Ona vas nikada nije izdala, pa neće ni u ovom slučaju.

Strelac

Suočavate se sa padom energije što se ne uklapa u vašu optimističnu prirodu. Vikend je vreme kada treba da podvučete crtu i prekinete odnose sa ljudima koji vam unose negativnu energiju.

Jarac

Prošlost je tu. Stvari su se desile ali vi i dalje ne možete da odlučite kako da nastavite dalje. U nedelju porazgovarajte sa osobom od poverenja i slobodno usvojite njeno mišljenje.

Vodolija

Okruženje u porodici je pozitivno nakon dužeg vremenskog perioda. Neke stvari su završile svoj ciklus i sada je vreme da rasterećeno krenete dalje u nove pobede.

Ribe

Vama je energija fenomenalna. Prija vam vreme koje provodite sa dragim ljudima. Vikend vam pruža sjajan provod i mnogo udvaranja. Organizujte se sa prijateljima i krenite u nezaboravan provod.

Izvor: najzena.rs