Prvi pun Mesec u 2022. godini je prekretnica: Velike promene očekuju Vagu i Ovna, a jednom znaku procvetaće ljubav

|

Ovo je prvi pun Mesec u 2022. godini i kao i sve pojave, na različit način će uticati na horoskopske znakove. Pogledajte kako će uticati na vaš znak.

Ovan

Ovaj pun mesec utiče na vašu četvrtu kuću doma i porodice. Dok ste zauzeti donošenjem bitnih odluka, Mesec će biti poput stroge majke koja vas kritikuje i savetuje da se više brinete o sebi, ali i o porodici koja je prioritet.

Bik

Prvi pun Mesec u januaru osvetljava vašu treću kuću komunikacije i informacija. Iskoristite to da jasno definišete svoje namere za 2022. godinu. Ovaj pun mesec može da “zasadi seme” važnih razgovora sa srodnim dušama koje će se odvijati u narednim nedeljama.

Blizanci

Pun Mesec pokrenuće vašu produktivnost u drugoj kući posla, novca i sigurnosti. Period je idealan za uspostavljanje praktičnih svakodnevnih navika i rutine. Druga kuća takođe vlada vrednostima, pa razmislite da li su se i koliko vaše vrednosti promenile.

Rak

Pun mesec u januaru u vašem je znaku i kao takav, predstavlja vašu prvu kuću početaka i identiteta. Imaćete osećaj da vas je neko gurnuo u akciju postizanja nekog ličnog cilja ili projekta. Sada je pravo vreme da počnete! Stavite na papir svoje odluke i ciljeve i postavite ih negde na vidno mesto kako biste ih imali na umu.

Lav

Puni meseci se odnose na otpuštanje, a to je posebno tačno za vas ovog puta, jer Mesec osvetljava vašu 12. kuću isceljenja, zatvaranja i prelaza. Situacija koju ste forsirali ili obrazac koga ste se čvrsto držali ne odgovara novoj stvarnosti i nikakvo vaše poricanje neće promeniti situaciju.

Devica

Ne postoji „ja“ u „timu“, Devica, i to ne može biti istinitije za vas pod svetlošću ovog punog meseca, koji pristiže u vašu 11. kuću timskog rada i tehnologije. Pod njegovim uticajem mogli biste da otkrijete nove načine na koje možete da se udružite kako biste olakšali svakodnevni život i učinili ga zanimljivijim. Ali, ego i borbu za moć ostavite po strani.

Vaga

Pun mesec pokreće vašu 10. kuću karijere, ciljeva i priznanja. Ova energija može da vas postavi na glavnu ulogu ili lidersku poziciju – a takođe bi mogla da rasvetli vezu sa važnim muškarcem u vašem životu (verovatno vašim ocem).

Škorpija

Vreme je da pogledate širu sliku dok pun Mesec u Raku osvetljava vašu devetu kuću. Slobodno budite malo nerealni i nepraktični sa svojim vizijama – sa punim mesecom na vašoj strani, izlazak izvan vaše zone udobnosti mogao bi da vam otkrije prilike ili koje biste inače propustili.

Strelac

Ovaj pun mesec osvetljava vašu osmu kuću intimnosti, privatnosti i spajanja, što bi moglo da donese prekretnicu u nekim od vaših najbližih veza. Pun mesec može da iznese mnogo toga na površinu. Pustite slobodno da zatvorena osećanja izađu, umesto da ih sakrivate.

Jarac

Pun mesec u Raku ulazi u vašu sedmu kuću veza. Mogli bi se naći pred prekretnicom u vezi. Fokusirajte se na one najvažnije, samim tim biće vam jasno koje od njih želite da negujete u 2022. godini. Neka vaši odnosi budu uravnoteženi i obostrani i nemojte se plašiti da tražite ono što vam treba.

Vodolija

Pun Mesec ulazi u vašu šestu kuću zdravlja i organizacije. Vaša želja za usavršavanjem mogla bi da vam donese sjajne rezultate. Ovaj pun mesec se nalazi naspram Plutona koji je duboko u vašoj 12. kući podsvesti, tako da bi vam istraživanje veze um-telo-duša moglo pomoći da postavite ciljeve koji imaju izglede da uspeju.

Ribe

Pun mesec u Raku osvetljava vašu ekspresivnu i kreativnu petu kuću. Astrolozi naglašavaju da bi vam malo drame moglo dobro poslužiti u ovom trenutku. Ovaj pun Mesec može da podstakne vezu, probudi umetnika i kreativca u vama, a neke Ribe će obradovati vest o trudnoći.

Izvor: alo.rs