Dnevni horoskop za 9. januar 2022: Rakovi, mudro donosite odluke

|

Ovan

Danas vas očekuje uspešan dan. Odmarajte i opustite se. Sviđaju vam se dve osobe, dvoumite se i niste sigurni koju da izaberete. Moguće infekcije.

Bik

Očekuje vas dobra prilika za promenu radnog mesta. Sve vam ide u prilog. Pred vama je poznanstvo koje može prerasti u ozbiljnu vezu. Spremite se za krupne korake na ljubavnom polju. Mogući problemi sa stomakom.

Blizanci

Danas je povoljan dan za pokretanje novih poslovnih koraka. Sviđa vam se jedna osoba koja vam je za sada prijatelj, ali ne usuđujete se da joj priznate ljubav. Moguć pad imuniteta.

Rak

Pred vama su važna dešavanja na polju posla i vrlo je značajno da pred sobom imate čistu viziju i cilj koji želite da ostvarite. Možete da očekujete nove flertove. Smanjite alkohol.

Lav

Mogli biste da očekujete povoljan dan za poslovne promene. Jedna osoba vam pokazuje interesovanje za vas, a možda će doći i do veze sa njom. Prepni ste energije, samo tako nastavite.

Device

Nedostaje vam neko vreme da se saberete i da donesete važne odluke na polju posla. Niste ispunjeni na polju ljubavi ali želite novu ljubav. Usamljeni ste i potreban vam je neko. Muči vas nesanica.

Vaga

Pred vama su pozitivne promene na polju posla i finansija. Imate dobru šansu da zaradite. Očekuje vas jedno novo poznanstvo sa osobom koja će imati ozbiljen namere prema vama.

Škorpija

Budite otvoreni za novu saradnju i kompromise na poslu. Na ljubavnom polju ne očekuju vas velike promene. Niste zainteresovani za ljubavna dešavanja.

Strelac

Imate dugove i pomisao na njih vas muči. Osećate se nezadovoljno. Još uvek nema naznaka za neku ozbiljnu vezu. Mogući problemi sa žlezdom.

Jarac

Niste skoncetrisani na posao i bilo bi najbolje da se malo odmorite i date sebi oduška. Na ljubavnom polju očekuje vas razočaranje. Moguća je glavobolja.

Vodolija

Imate puno ideja i veoma ste kreativni. Tražite nove načine da popravite svoj poslovni status. Sviđa vam se osoba sa kojom možete očekivati prolaznu avanturu. Umorni ste.

Ribe

Danas je povoljan dan za analizu poslovnih dešavanja i za donošenje novih odluka na poslovnom polju. Bivša ljubav se vraća! Prijao bi vam odmor.

Izvor: stil.kurir.rs