Oglasio se otac nestalog Splićanina: Otkrio da li je na snimcima Matej – moje nade su sve veće

|

Nenad Periš, otac nestalog Mateja rekao je za Slobodnu Dalmaciju da mu snimci objavljeni na nekim srpskim portalima itekako bude nadu u pozitivan ishod događaja.

“Mogu da potvrdim da je na objavljenim snimcima zaista moj sin i to i na onima u gradu gde trči i traži taksi kao i na onima kako pliva u vodi. Ja samo znam da se u klubu ništa loše nije događalo po njega, ali još uvek ne možemo rekonstrisati šta se događalo posle i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno”, rekao je on i dodao:

“Kako vreme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažovala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da prostor može da se ogradi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potrebno angažovanje ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovde u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao”, objasnio je Periš.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestalom mladiću moli se da o tome obavesti MUP Srbije ili da se javi na broj telefona koji je porodica navela kao kontakt: +38598432700.

Izvor: pink.rs