Mesečni horoskop za januar 2022: Vodolija menja posao, Bik se premišlja u ljubavi

|

Ovan

Vreme je da se vratite sebi i svojim vrednostima. Poslovno ste uvek spremni za promenu i nov početak. Prijatelji vas povezuju sa dobrim poslom i ponudama. Sada stvorite koncepciju šta ćete raditi u budućnosti. Veći novac od druge polovine meseca. Vaš rejting kod suprotnog pola raste, jer plenite gde god da se nađete. Januar je mesec za nova poznanstva. Zauzeti mogu da očekuju privrženost partnera ali isto tako stalnu potvrdu ljubavi. Obratite pažnju na disajne puteve i prehlade.

Bik

Od ovog meseca možete da očekujete samo najbolje. Moraćete da se otvorite za promene i započnete život koji niste imali prilike pre da vodite. Verujte sebi i kraj meseca je mnogo bolji od samog početka godine. Imaćete dobar porodični život. Posvetite se kući i svom partneru i neće biti problema. Slobodni će imati dva poznanstva i neće znati šta da rade i kome da se poklone. Važno je da pokažete zdrav razum. Proverite pritisak.

Blizanci

Tokom januara ćete imati želji da promenite sve što ste planirali ili želeli u prošloj godini. Nećete se vraćati na staro, menjate ljude, saradnike, pa čak ste spremni i na promenu posla. Sarađujte sa onima koji imaju otvoren um, ideje. Novac koji ste imali kao dug biće vraćen a vama vaši dužnici vraćaju dugovanja do 20. u mesecu. Možete pokazati izvesnu ljubomoru, nepoverenje. Tražite stabilnost i odanost kod partnera. Mada, često grešite. Nikako da se stabilizujete na emotivnom polju. Imali se poznanstvo koje ni sad ne umete ili ne možete da definišete. Napetost i nervoza.

Rak

Morate tokom januara da povučete poteze koji će vas odvesti do visina, gde će vam zarada biti mnogo veća nego što ste očekivali. Oni koji planiraju da menjaju posao ili firmu mogli bi da upadnu u lošu energiju. Sačekajte naredni mesec. Partner vas ili ne razume ili iritira pa morate da ćutite i budete oprezni kako brak ili veza ne bi krenula nizbrdo. Slobodni Rakovi imaće susret sa Vodolijom, Blizancem ili Vagom koji će sigurno promeniti život. Pazite se nervoze, padova i povreda.

Lav

U fazi ste kratkih putovanja, raznih pregovora, ali kao i uvek vi ste osoba koja mora da odluči na kraju. Povoljan period posle 10. u mesecu i jačanje finansija. Tokom praznika ste upoznali osobu koja je zanimljiva, umetnik, pesnik, muzičar ili se bavi nekim sportom. Lav koji je u braku očekuje maksimalu vernost partnera što je moguće ukoliko je u braku sa osobom koja ceni tradicionalne vrednosti, ako je u braku sa urbanom osobom, onda je to težak faktor, koga treba prevazići. Oprezno sa čulom vida i sluha. Preterana noćna vožnja može da naškodi.

Devica

Imate ideje i to će vas voditi put uspeha. Device koje su nezaposlene mogu očekivati pomoć od prijatelja ili bivših saradnika. Veći novac vam stiže iz inostranstva. Potrebno je da se aktivirate posle 12. u mesecu. Pazite pred kraj meseca da vas ne ponese ideja o brzoj zaradi. Otvara vam se put novog poznanastva ukoliko ste sami. Ovo je osoba koja može da zadovolji vaše kriterijume. Oni koji su u braku mogu imati problem zdravlja partnera ali se reševa sve do kraja meseca. Problem sa virusima, plućima.

Vaga

Svesni ste kao i uvek svojih mogućnosti i kvaliteta tako da će put ka uspehu biti lak. Novac vam je na dohvat ruke na samom početku meseca, mada bi trebalo da pripazite tokom sredine meseca. Nezaposleni očekuju poziv iz inostranstva ili zemlje regiona. Porodični biznis pojačava i ljubav u kući. Slobodne čeka povratak stare ljubavi ali i novo poznanstvo. Tokom meseca možete biti rastrzani između dve ljubavi. Problemi sa kardio sistemom i telesnom težinom.

Škorpija

Važno je da u januaru postavite jasne ciljeve. Vodolija će biti pravi partner za saradnju isto tako za put ili saradnju iz inostranstva, dok Jarac može da vam pomogne oko organizacije ili reorganizacije posla. Iz vas zrači jedna pozitivna energija. Treba vam jaka i snažna emocija prožeta ljubomorom, tajnom, istraživanjem. Oni koji su u braku ili vezi mogu očekivati sredinom meseca nepoverenje partnera ali već pred kraj stanje se stabilizuje. Naboj emocija može izazvati nervozu. Bavite se sportom.

Strelac

Imate problem finansija ili se nalazite u situaciji gde morate da donesete važnu odluku kada su finansije u pitanju. Novac vam se otvara od druge polovine meseca. Spremni ste za novi početak. Imate i previše udvarača. Ali vama je za oko zapala osoba koja ima stil, prestiž, stav, novac i autoritet. Verujte svojoj intuiciji koja je svakako nepogrešiva. Oni koji su u braku ili vezi, imaće zanimljiv period od druge polovine meseca. Dobro se osećate i iskoristićete maksimalno slobodno vreme za jogu, sport.

Jarac

Vi ste spremni na rad, nova zaduženja,nove poslove, ideje. Strpite se ukoliko hoćete da budete uspešni tokom godine. Ljubav je za vas kao pesma. Imate osećaj da možete da pomerite brdo. Venera u vašem znaku daje da budete privlačni lepi zanimljivi suprotnom polu, a vi ćete da sebe ulepšavate. Bivša ljubav opet se aktivira, ali nećete zadugo biti zajedno. Novo poznanstvo ima jak uticaj na vas i osoba koja vam sledi može da bude i prava veza koja od leta daje brak. Oni koji su zauzeti moraju da pokažu više razumevanja jer preterano kritizerstvo i zahtevnost može da bude pogubno za brak. Pluća osetljiva, kašalj, alergije ali pre svega treba obratiti pažnju i čuvati se hladnoće.

Vodolija

Morate da menjate posao, okolinu, lokal ukoliko imate radnju, firmu, sve je na kraju i sve mora iznova. Nije vam teško jer vama je prirodno stanje da se desi nešto-novo! Ne treba da ulažete u poslove nekretnina ili berza. Jednostavno nemate želju da budete sa nekim. Više volite svoj svet, samoću, duhovno učenje. Oni koji su u braku imaju fizičko odvajanje od partnera ili nerazumavanje. Zdravstveno se odlično osećate.

Ribe

Volite da izvršite rekapitulaciju onoga šta je bilo u predhodnoj godini i šta će biti u nekoj viziji u budućnosti. Treba da se oslonite na svoju intuiciju, razum, tu je rešenje. Na putovanjima možete da upoznate osobu koja se bavi poslovima novinarstva, medija, komunikacija. Oni koji su u braku uvek maksimalno privrženi partneru. Imate šesto čulo kada je ljubav u pitanju i možete da računate da ste uvek u pravu u proceni svake osobe koja je u vašem okruženju. Potrebno vam je više sna.

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs