Dnevni horoskop za 26. decembar 2021: Stiže nagrada za trud koji ulažete

|

Ovan

Mislili ste da ste obaveze priveli kraju, ali nije tako. Dobićete nova zaduženja. Niste posvećeni voljenoj osobi, razmislite o svom ponašanju. Ovih dana se ne osećate dobro.

Bik

Imate želju da se posvetite poslovnim obavezama, ali još uvek nemate dovoljno dobar plan. Priđite osobi koja vam se sviđa. Moguće je da ćete uspeti da ostvarite kontakt. Odite do urologa.

Blizanci

U ranijem periodu nagomilale su vam se različite situacije, koje je potrebno rešiti. Svi vas obasipaju komplimentima i imate pažnju mnogih. Zdravlje je solidno.

Rak

Obratite pažnju i na sitnice koje vam mogu značiti na polju posla. Koncentišite se na obaveze. Dopadate se osobi na koju niste obraćali previše pažnje. Počinjete da se interesujete za nju. Moguće infekcije.

Lav

Danas je povoljan dan za posao. Uspešno ste obavili većinu poslova koje ste imali u planu i dobili ste sasvim novu ponudu. Očekuje vas neobavezni flert sa osobom iz okruženja. Pojačajte fizičku aktivnost.

Devica

Imaćete novčanih izdataka kako biste izmirili stare dugove. Teško vam pada što morate da dajete novac. Udvara vam se jedna osoba, a na vama je da li ćete to prihvatiti. Proverite rad štitne žlezde.

Vaga

Danas nije povoljan dan za vas. Odložite važne obaveze koje imate. Niste zainteresovani za nova poznanstva iako imate prilike za to. Vi tražite ozbiljnu vezu, a ne prolaznu avanturu. Moguća prolazna glavobolja.

Škorpija

Ovih dana čeka vas dodatni priliv novca. Veoma povoljan dan za vas, naročito ako imate saradnju sa inostranstvom. Nešto nije u redu u vašoj vezi.

Strelac

Dobićete nagradu za trud koji ulažete. Izađite sa prijateljima i malo više se družite. Slobodno napravite plan za doček Nove godine. Upoznaćete zanimljive osobe, a jedna će vam privući pažnju.

Jarac

Ovih dana ste zauzeti i imate mnogo posla. Zbog toga ste nervozni i neraspoloženi. Morate imati plan kojim ćete se rukovoditi. Niste puni energije da se nakon napornog dana na poslu posvetite i partneru a on to očekuje od vas.

Vodolija

Ovih dana osećate se loše. Imate problem da uđete u neku novu emotivnu vezu i da se posvetite osobi koju ne poznajete dovoljno. Teško se zaljubljujete, partner mora zaslužiti vašu ljubav. Boravite više u prirodi.

Ribe

Opustite se, obavezama polako dolazi kraj. Upuštate se u jednu avanturu. Sviđa vam se osoba sa posla. Smanjite unos alkohola.

Izvor: stil.kurir.rs