Bivši suprug Ekstra Nene bio je veliki moćnik: Nikad ga nije spomenula u javnosti, venčali se za 8 dana (FOTO)

|

Pevačica Snežana Berić, publici poznatija kao Ekstra Nena imala je vrlo turbulentan život. Nakon velike popularnosti povukla se sa muzičke scene, a njena odluka da se posle samo osam dana poznanstva uda obeležila joj je život.

Bivši suprug Ekstra Nene, kome je sudbonosno “da” izgovorila posle osam dana zabavljanja bio je dr Miroljub Jevtić, tadašnji zamenik direktora “Železnice Srbije”.

“Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: “Vi ste k’o latino serija”. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti”, ispričala je tada pevačica.

Ipak, brak se završio kako je i počeo, brzo i bez velikih očekivanja. Razveli su se nakon nepunih goidnu dana, a o detaljima braka nikada nisu pričali. Snežana je samo jednom objasnila da su se rastali zbog nepodudaranja u stavovima.

Izvor: espreso.co.rs