Raskinuli Dea Đurđević i Mladen Mijatović: Voditeljka se iselila iz stana – poznat je i razlog raskida

|

Voditeljski par Dea Đurđević i Mladen Mijatović, četiri godine je bio u vezi punoj ljubavi i podrške, ali prema saznanjima medija, izgleda da je ljubavi došao kraj.

“Dei je Mladen bio velika podrška i oslonac. On je sve vreme bio uz nju i bodrio je. Počeli su da žive zajedno posle nekoliko meseci veze i zaista su delovali kao najzaljubljeniji par na planeti. Međutim, prošle nedelje po Pinku je počelo da se šuška da su raskinuli i to jer je navodno Mladen prevario Deu. Ni ona, ni on ne pričaju o tome, pokušavaju da na poslu deluju kao da je sve u redu, ali u vazduhu se oseća da to više nije to”, ispričao je izvor za “Star” i dodao:

“Ne znam kako je saznala za tu navodnu prevaru, ali kažu da je iste sekunde izašla iz stana i otišla kod majke. Mladen sada na sve načine pokušava da je vrati, a šta će da bude videćemo. Možda mu Dea oprosti i da novu šansu, a možda i definitivno stavi tačku”, otkrio je izvor sa televizije.

Povodom ovih navoda Dea i Mladen se nisu oglašavali, a da sa vezom nešto nije u redu, dokazuje i činjenica da Dea već tri meseca na društvenim mrežama nije objavljivala fotografije sa Mladenom.

Izvor: story.rs